BIG fashion centar u Beogradu tokom leta priprema iznenađenja za najmlađe

//BIG fashion centar u Beogradu tokom leta priprema iznenađenja za najmlađe

BIG fashion centar u Beogradu tokom leta priprema iznenađenja za najmlađe

Počeo je dečiji letnji program u BIG fashion centru u Beogradu. Najmlađe posetioce obradovala je nova postavka Baby kutka sa dečijom kućicom, toboganom i lopticama, preslatkom kuhinjom i majstorskom radionicom. Naša umetnica koja crta po licu i svoje drugare pretvara u omiljene junake iz priča i crtaća, uvek je rado viđen gost na dečijim programima.

Nova podna grafika za igre s preprekama oduševila je sve prisutne, a takmičarska atmosfera među ekipama koje su učestvovale u igrici zagrejala je ceo tržni centar!

 

Prvi dan je obeležio povratak u prošla vremena kada su živele prelepe princeze, hrabri vitezovi i opaki zmajevi. Organizovali smo prave viteške igre i oslobodili princezu iz podzemne tamnice, a usput smo naučili šta je to hrabrost i timski rad.

Svakog četvrtka i subote od 16h do 19h, sve do 17. avgusta, očekuje vas bogat dečiji program u BIG fashion centru u Beogradu. Pripremili smo vam nastupe mađioničara, žonglera, školicu sporta, kreativno-edukativne radionice i mnogo drugih zabavnih aktivnosti. Čekamo vas!

 

 

 

 

 

 

Pratite nas i lajkujte 🙂
By |2019-07-19T14:32:23+00:00Juli 19th, 2019|Некатегоризовано|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment