Kompanija Orbico Srbija ponovo nam je ukazala poverenje i prepustila nam da četvrtu godinu za redom organizujemo njihovu godišnju konferenciju.

U prelepom ambijentu Htela Zlatnik u Zemunu okupili su se najuspešniji distributeri i saradnici Shell Helix brendirane mreže kako bi sumirali utiske o poslovanju tokom 2019. godine i porazgovarali o planovima za još uspešniji nastup na tržištu u 2020. godini.

   

Zadatak kom se naš tim najviše radovao bio je osmišljavanje atraktivnog i zanimljivog programa koji će zabaviti zvanice tokom čitave večeri. Gosti su se posebno obradovali simulatoru formule i vatreno se takmičili u vožnji po svetski poznatim stazama. Marketing tim komapnije Orbico Srbija je kroz igru na sreću odabrao učesnike za asocijacije, koji su se borili za prestižne nagrade. Sve prisutne posebno je impresionirao nastup našeg čuvenog bubnjara Dragoljuba Đuričića, koji je sa svojim učenicima, u pratnjih specijalnih efekata hladnog plamena, svirao na Shell bačvama i publiku podučavao malim bubnjarskim trikovima.

        

Ukusna hrana Hotela Zlatnik i sjajan nastup Bla bla benda dali su posebnu notu čitavom događaju.

Naš tim je uživao u realizaciji ovog događaja i radujemo se svim budućim saradnjama sa kompanijom Orbico Srbija.

         

Pratite nas i lajkujte 🙂
error