EDUKACIJE

NAUČI DA ORGANIZUJEŠ DOGAĐAJ!

Došli ste u situaciju da treba da organizujete događaj, ali ne znate ni odakle da počnete? Ili želite da steknete novu veštinu koja vam u budućnosti može osigurati posao?
Dozvolite nam da vam pokažemo kako da korak po korak uspešno organizujete proslavu, jubilej, koncert, festival, promociju, team building, zabavu za zaposlene, sajamski nastup ili bilo koji drugi tip događaja.

Na našem treningu “Organizuj događaj ili promociju” naučićete da je osnova dobre organizacije temeljna priprema, da su vam pregovaračke veštine i prodajno umeće i te kako potrebni, ali i da bez energije, volje i neiscrpne kreativnosti nećete moći mnogo toga da uradite. Nakon odslušanih modula naše edukacije ( “PROMOCIJA kompanije ili proizvoda” i “Organizacija događaja”):
Znaćete kako da izračunate dobit po osnovu promo aktivnosti;
Moći ćete samostalno da kreirate i realizujete promocije;
Moći ćete samostalno da uradite analizu i učinak promocije;
Saznaćete sve o sajamskom nastupu, bićete spremni da organizujete i zahtevne korporativne događaje, koncerte i različite manifestacije, sa lakoćom ćete pripremati i realizovati čak i venčanja i rođendane, ali bićete i u stanju da osmislite najkreativnije animacije koje goste ostavljaju bez daha i koje se pamte i prepričavaju!
Segmenti plana aktivnosti vodiće vas do realizacije i evaluacije događaja.
Steći ćete veštinu kreativnosti.

Nije vam baš najjasnije kako? Pokazaćemo vam tehniku kreativnog razmišljanja i podeliti sa vama ideje kao polazne tačke za uspešan događaj. Upotpunite svoje znanje ili naučite veštinu koja vam može biti od koristi bez obzira kojim poslom se bavite. Prijavite se na nspromoteam@gmail.com. Jer mi događaje držimo u malom prstu!

Cena obuke je 10000 din, a nudimo vam mogućnost plaćanja u dve rate.
Edukativni program se realizuje u 3 susreta, koja traju po 4 sata. Ova obuka namenjena je svima, bez obzira na iskustvo.

Pored brojnih sertifikata iz različitih oblasti, direktorica agencije NS PROMO TEAM Svetlana Gašević je akreditovana za realizatora programa stručnog usavršavanja zaposlenih u jedinicama lokalne samouprave od strane Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave. Program stručnog usavršavanja podrazumeva oblasti upravljanje vremenom, prezentacione veštine, davanje i primanje povratnih informacija, pregovaranje i podsticanje i razvoj preduzetništva.

KAKO DA POSTANEM USPEŠAN PRODAVAC?

Bavite se direktnom prodajom, ali uprkos napornom radu ne dolazite do željenih rezultata? Pokušavate da pronađete razloge za to i rešite problem, ali vam ne ide? Uložite u veštine koje su neophodne da uvećate svoju prodaju, a samim tim i zaradu.
Naš trening “Prodajni alati za bolje danas i sutra” je namenjen svima onima koji žele više uspešnih pregovora i veći broj prodatih proizvoda ili usluga. Dovoljno je da imate želju za sticanjem znanja, a sve ostalo prepustite dugogodišnjem uspešnom prodavcu i sertifikovanom edukatoru.

Šta je ono što dobijate ovom obukom?

Unapređenje svog prodajnog nastupa
Sposobnost da prepoznate tipove kupaca i prilagodite svoj nastup njihovim potrebama
Uvid u nove efikasne načine prezentovanja proizvoda
Veštinu korišćenja efikasnih prodajnih tehnika
Znanje kako da stvorite lojalne kupce
I, naravno, veće samopouzdanje

Edukacije su podeljene na 3 dela (Zadovoljan prodavac, Komunikativan prodavac i Efikasan prodavac), a mogu se realizovati u otvorenim grupama.
Smatrate da je vaše poslovanje specifično? Nikakav problem, vrlo lako možemo prilagoditi predavanja konkretnoj kompaniji i tržišnoj branši.

Cena edukativnog programa iznosi 9850 din i moguća je uplata u 2 rate.
Izlazimo u susret vašim potrebama i predavanja organizujemo u terminima koji vam najviše odgovaraju. Prijavite se još danas na info@nspromoteam.com, jer proizvodi imaju svoj rok trajanja, a možda je upravo ista usluga koju nudite prodata jer vaša konkurencija već ima neophodne prodajne veštine.

Pored brojnih sertifikata iz različitih oblasti, direktorica agencije NS PROMO TEAM Svetlana Gašević je akreditovana za realizatora programa stručnog usavršavanja zaposlenih u jedinicama lokalne samouprave od strane Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave. Program stručnog usavršavanja podrazumeva oblasti upravljanje vremenom, prezentacione veštine, davanje i primanje povratnih informacija, pregovaranje i podsticanje i razvoj preduzetništva.

POSTANI INTERNET MARKETING STRUČNJAK

Koliko vremena dnevno izgubite na internetu? Neka internet bude vaš saveznik, a ne ubica vašeg vremena. Online svet je pun mogućnosti koje čekaju da budu iskorišćene.

Danas, kompanije više nego ikad vode računa o tome gde se nalaze njihovi potrošači kako bi im na najbolji način predstavili svoje proizvode i usluge. Savremeno poslovanje nezamislivo je bez aktivnog i kvalitetnog prisustva na internetu.

Cilj naše radionice je da vas nauči kako da vodite društvene mreže, pišete kvalitetne i zanimljive objave i lako kreirate jednostavne grafičke sadržaje. Osim toga, pripremićemo vas za sve izazove internet okruženja.

Pored osnovnih pojmova internet marketinga, posebnu pažnju ćemo posvetiti ciljnoj grupi, odnosno onima kojima se obraćamo. Razgovaraćemo o velikom broju internet platformi i njihovoj primeni u promociji različitih tipova poslovanja. S obzirom na to da je sadržaj nekrunisani kralj weba, naučićemo vas kako da pišete na internetu. Na radionici ćete saznati i kako da uspešno vodite stranice na društvenim mrežama. Kako biste uvideli potencijal interneta, bavićemo se i web sajtom, seo optmizacijom i sistemom plaćenog reklamiranja na Google pretraživaču.

Nakon radionice, bićete spremni da vodite stranice na društvenim mrežama, osmislite i realizujete planove komunikacije, kao i da upravljate sponzorisanim oglašavanjem na različitim platformama. Radionica će vam pružiti odličnu osnovu za sve vaše sadašnje i buduće projekte u online okruženju.

Prijavite se na info@nspromoteam.com

Cena obuke je 9850 din, a nudimo vam mogućnost plaćanja u dve rate.
Edukativni program se realizuje u 2 susreta, koja traju po 6 sati.