Loading...
Edukacije novo2018-09-30T21:54:16+00:00

EDUKACIJE

KAKO DA POSTANEM USPEŠAN PRODAVAC?

Bavite se direktnom prodajom, ali uprkos napornom radu ne dolazite do željenih rezultata? Pokušavate da pronađete razloge za to i rešite problem, ali vam ne ide? Uložite u veštine koje su neophodne da uvećate svoju prodaju, a samim tim i zaradu. Naš trening “Prodajni alati za bolje danas i sutra” je namenjen svima onima koji žele više uspešnih pregovora i veći broj prodatih proizvoda ili usluga. Dovoljno je da imate želju za sticanjem znanja, a sve ostalo prepustite dugogodišnjem uspešnom prodavcu i sertifikovanom edukatoru. Šta je ono što dobijate ovom obukom? Unapređenje svog prodajnog nastupa Sposobnost da prepoznate tipove kupaca i prilagodite svoj nastup njihovim potrebama Uvid u nove efikasne načine prezentovanja proizvoda Veštinu korišćenja efikasnih prodajnih tehnika Znanje kako da stvorite lojalne kupce I, naravno, veće samopouzdanje Edukacije su podeljene na 3 dela (Zadovoljan prodavac, Komunikativan prodavac i Efikasan prodavac), a mogu se realizovati u otvorenim grupama. Smatrate da je vaše poslovanje specifično? Nikakav problem, vrlo lako možemo prilagoditi predavanja konkretnoj kompaniji i tržišnoj branši. Cena edukativnog programa iznosi 9850din i moguća je uplata u 2 rate. Treninzi će se održati 20. i 21. septembar u trajanju od po šest sati. Izlazimo u susret vašim potrebama i predavanja organizujemo u terminima koji vam najviše odgovaraju. Prijavite se još danas na info@nspromoteam.com, jer proizvodi imaju svoj rok trajanja, a možda je upravo ista usluga koju nudite prodata jer vaša konkurencija već ima neophodne prodajne veštine. Pored brojnih sertifikata iz različitih oblasti, direktorica agencije NS PROMO TEAM Svetlana Gašević je akreditovana za realizatora programa stručnog usavršavanja zaposlenih u jedinicama lokalne samouprave od strane Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave. Program stručnog usavršavanja podrazumeva oblasti upravljanje vremenom, prezentacione veštine, davanje i primanje povratnih informacija, pregovaranje i podsticanje i razvoj preduzetništva.

NAUČI DA ORGANIZUJEŠ DOGAĐAJ!

Došli ste u situaciju da treba da organizujete događaj, ali ne znate ni odakle da počnete? Ili želite da steknete novu veštinu koja vam u budućnosti može osigurati posao? Dozvolite nam da vam pokažemo kako da korak po korak uspešno organizujete proslavu, jubilej, koncert, festival, promociju, team building, zabavu za zaposlene, sajamski nastup ili bilo koji drugi tip događaja. Na našem treningu “Organizuj događaj ili promociju” naučićete da je osnova dobre organizacije temeljna priprema, da su vam pregovaračke veštine i prodajno umeće i te kako potrebni, ali i da bez energije, volje i neiscrpne kreativnosti nećete moći mnogo toga da uradite. Nakon odslušana dva modula naše edukacije ( “PROMOCIJA kompanije ili proizvoda” i “Organizacija događaja”): Znaćete kako da izračunate dobit po osnovu promo aktivnosti Moći ćete samostalno da kreirate i realizujete promocije Moći ćete samostalno da uradite analizu i učinak promocije Saznaćete sve o sajamskom nastupu Segmenti plana aktivnosti vodiće vas do realizacije i evaluacije događaja Steći ćete veštinu kreativnosti. Nije vam baš najjasnije kako? Pokazaćemo vam tehniku kreativnog razmišljanja i podeliti sa vama ideje kao polazne tačke za uspešan događaj. Upotpunite svoje znanje ili naučite veštinu koja vam može biti od koristi bez obzira kojim poslom se bavite. Prijavite se na info@nspromoteam.com Cena obuke je 9 850 din, a nudimo vam mogućnost plaćanja u dve rate. Edukativni program se realizuje u 2 susreta, koja traju po 6 sati. Prvi je 26. septembar a naredni 27. septembar 2018. Izlazimo vam u susret i biramo termine koji vam najviše odgovaraju. Ova obuka namenjena je svima, bez obzira na iskustvo. Pored brojnih sertifikata iz različitih oblasti, direktorica agencije NS PROMO TEAM Svetlana Gašević je akreditovana za realizatora programa stručnog usavršavanja zaposlenih u jedinicama lokalne samouprave od strane Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave. Program stručnog usavršavanja podrazumeva oblasti upravljanje vremenom, prezentacione veštine, davanje i primanje povratnih informacija, pregovaranje i podsticanje i razvoj preduzetništva.

EDUKACIJA O PREDUZETNIŠTVU

Želite da krenete sa sopstvenim biznisom,imate ideju, ali vam nedostaju hrabrost i znanje? Edukacija za početnike u biznisu će vas ohrabriti i naučiti kako da uspešno vodite firmu, tim ljudi, pronađete klijente, promovišete sebe. Saznaćete i na koje kritične tačke bi trebalo da obratite pažnju, kao i kako da izbegnete najčešće greške. Kurs se realizuje u dva susreta u ukupnom trajanju od 12 sati. Prvi susret je 1. oktobar 2018. godine, a naredni 2. oktobra. Pored brojnih sertifikata iz različitih oblasti, direktorica agencije NS PROMO TEAM Svetlana Gašević je akreditovana za realizatora programa stručnog usavršavanja zaposlenih u jedinicama lokalne samouprave od strane Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave. Program stručnog usavršavanja podrazumeva oblasti upravljanje vremenom, prezentacione veštine, davanje i primanje povratnih informacija, pregovaranje i podsticanje i razvoj preduzetništva.

.

POSTANI INTERNET MARKETING STRUČNJAK

Nauči kvalitetno da vodiš društvene mreže, pišeš kvalitetne i zanimljive objave i lako kreiraš jednostavne grafičke sadržaje. Tvoji kupci i posetioci su na društvenim mrežema, zato nauči najbolje metode približavanja svojih proizvoda i usluga željama i potrebama tvoje ciljne grupe. Neka internet bude tvoj saveznik i izvor dodatne zarade, a ne ubica tvog vremena. Kurs se realizuje u tri susreta u ukupnom trajanju od 12 sati