Ko smo mi

Do sada realizovano:

dana promocija
dana sajamskih aktivnosti
dana organizacije događaja
dana edukacija i kurseva

KO SMO MI

DECENIJA U SVETU MARKETINGA, ZNANJA I KREATIVNOSTI

.

NS

Mi organizujemo različite tipove događaja i promocija i pomažemo vam da svaku tržišnu utakmicu dobijete sa sigurnošću. Na različitim obukama i treninzima delimo sa vama naša znanja kako biste unapredili vaše poslovanje. Volimo to što radimo. I uspešno pružamo kompletnu marketing podršku u sferi operativnog i internet marketinga od 2009. godine. Prešli smo dug put, a iz svakog novog izazova izašli smo spremniji za sledeći.

PROMO

Šta je ono što možete pronaći u širokom spektru naših usluga? Ideju i projekat, 3D model, Tehničku, logističku, medijsku i promotivnu realizaciju najrazličitijih tipova događaja i promocija, Kompletnu kontrolu, analizu i evaluaciju svega urađenog. Vrata agencije NS Promo Team su vam otvorena, bez obzira da li živite u Srbiji ili nekoj državi u regionu.

TEAM

Nije nam važno gde ste sada, koliko želimo da stignete tamo gde ste se uputili. Hajde da zajedno stvorimo strategiju koja inspiriše i svaki marketinški izazov savladamo sa uspehom!

ŠTA DRUGI MISLE O NAMA

008

Aleksandra Ćeranić,marketing menadžer Axereal

"Sa preduzećem NS Promo Team imamo dugogodišnju uspešnu poslovnu saradnju. Veoma smo zadovoljni načinom rada i uslugama koje pružaju. Ukoliko ste u potrazi za pouzdanim partnerom, partnerom kome je na prvom mestu kvalitet i konstantno poboljšanje u ispunjavanju zahteva klijenata, onda izaberite NS Promo Team."

logo-mali_1

Željko Bubnjević, Direktor komercijale, Knott Autoflex Yug

"Tim mladih, predanih i pre svega stručnih ljudi. Fleksibilni, efektivni i uvek dostupni. Radujemo se narednoj saradnji."

24

Sanja Krstić, marketing menadžer sektora maziva Orbico d.o.o.

"Od momenta kada smo započeli saradnju sa NS promo timom na projektu Shell Rimula Raod Truck Show 2016. prepoznali smo kvalitetnu ekipu ljudi koja je postala ne samo agencija sa kojom srađujemo nego i poslovni partner koji je spreman da izađe u susret mnogobrojnim nesvakidašnjim zahtevima koje se neretko javljaju u marketing sektoru Shell maziva kompanije Orbico a ujedno i tim kojeg prvo pozovemo kada projekti koje treba da realizujemo prevazilaze naše resurse. Preporuka za jedan veoma proaktivan i kreativan tim proširila se i do drugih poslovnih saradnika kompanije Orbico što je jasan znak da je sjajna usluga sama po sebi najbolji mogući vid marketinga."

69

Jelena Vajagić, arhitekta Lemit doo

"Veoma smo zadovoljni treningom "Prodajne veštine", koji redovno održavamo u svim našim poslovnicama. Pored prodajnih veština, u toku treninga smo se dotakli mnogih oblasti, koje su usko vezane za prodaju. Kreativno i poučno, dobro osmišljeno, sa zanimljivim zadacima i izazovima"

Alemani logo crni

Gordana Pajić, vl.Alemani Trade

​"Svetlana je najbolji organizator za sve događaje u gradu. Kroz par reci i nekoliko ideja saradnja bude besprekorna. Ekipa NS promo Team-a je vrhunska,sve pohvale za devojke i kolegu Dragana na kreativnosti.Kada organizujemo neki događaj svaka zamisao i ideja postanu stavrnost.Najbolji tim za ekstra provod i zabavu."

stojanov-logo_1

Sanja Titin, marketing menadžer Stojanov auto

"Saradnja sa NS PROMO TEAM predstavlja pravo zadovoljstvo. Brzina, efikasnost, inovativnost i timski duh, samo su neke od polaznih tačaka na kojima grade uspešne i dugoročne profesionalne odnose, a dobrom komunikacijom i prijateljskim pristupom, svaki poslovni poduhvat pretvaraju u uživanje."

tragac

Nina Krstić

"Jako zanimljivo i lepo predavanje i druženje iz kojeg se može naučiti dosta toga korisnog i poučnog"

autogram

Branislav Pavlović

​"Odličan edukator! Sve pohvale! Kada će biti nova obuka? P.S. "Autogram" i Bane su od danas vaši verni saradnici i prijatelji! Sve najbolje..."