DOGAĐAJI

ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

EVENT MANAGMENT

PREPUSTITE ORGANIZACIJU NAMA, POSVETITE SE POSLOVNIM PARTNERIMA

Želite da organizujete događaj, ali već sada vam nije jasno kako ćete to da izvedete od toliko obaveza koje imate. Fokusirajte se na svoj posao i dnevne aktivnosti, a brigu o događaju prepustite nama. Mi smo tim kreativnih i mladih ljudi koji će organizovati događaj po kome će vas pamtiti.

PREDSTAVIĆEMO VAŠU KOMPANIJU NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN

Proslave i jubileji su odličan povod da se zahvalite svojim sadašnjim, ali i pokažete budućim poslovnim partnerima. Rešili ste da saopštite nešto na konferenciji ili da organizujete seminar? Ono što je zajedničko svim ovim tipovima događaja je da moraju da budu organizovani profesionalno jer ne želite da delujete neozbiljno i ostanete nezapaženi. Zar ne?  

ZABAVIĆEMO VAŠE GOSTE NA FESTIVALU

Organizujemo i koncerte, različite manifestacije na otvorenom i zatvorenom prostoru, kao i pozorišne predstave. Dobra zabava je zagarantovana, a o njoj će najbolje govoriti osmesi i zadovoljstvo svih koji budu prisustvovali.

POSETIOCI SAJMA I POSLOVNI PARTNERI ĆE VAS ZAPAMTITI

Ciljevi sajamskog nastupa su da se povežete sa potencijalnim poslovnim klijentima i predstavite javnosti u pravom svetlu. U oba slučaja, najvažniji je utisak koji ćete ostaviti. Svesni ste da je teško izdvojiti se u moru izlagača? I mi smo. Zato je to upravo ono što vam nudimo, da budete primećeni. I što je još važnije, zapamćeni!

TIMSKI RAD DOBIĆE NOVU DIMENZIJU POSLE SPORTSKO-PORODIČNOG DANA ILI TEAM BUILDINGA

Zaposleni su ono najvrednije što imate. Dozvolite nam da vam pomognemo da im pružite dan za pamćenje posle koga će radna atmosfera biti čisto zadovoljstvo.  

ŠTA JE ONO ŠTO RADIMO?

Izrada vizuelnog identiteta, Dizajn, brending Idejna i kreativna rešenja 3D model Budžetiranje događaja i izrada finansijskog plana Medijska podrška Reklamni materijal Logistika, osoblje, tehnička podrška Izrada elaborata i dozvola za sve vrste manifestacija Uređenje prostora i izrada scenografije Ketering Promo timovi (Promocije su naša uža specijalnost. Nemojte nam verovati na reč, proverite ovde) Foto, audio i video produkcija Booking izvođača Angažovanje animatora Animacija na događaju radi postizanja efekta.

A od vas se očekuje da?

Dođete na događaj i posvetite se samo onome što će unaprediti poslovanje vaše kompanije. Kontaktirajte nas da organizujemo sastanak  i otvoreno porazgovaramo o svemu. Vrata naše kancelarije su vam uvek otvorena! +381 (065) 37-37-317 +381 (021) 382-38-72 Ako imate dodatnih pitanja, pozovite ili pošaljite mejl na info@nspromoteam.com