Informativni centar za poslovnu standardizaciju i sertifikaciju (BSC centar) iz Novog Sada otvorio je svoja vrata budućim studentima u ponedeljak, 27. novembra, kako bi im pomogao da pronađu svoj put do uspeha. Različiti stručnjaci iz privrede i društva, na čelu sa profesorom Nikolom Čankom, poznatijim kao doktor Nik, predstavili su svoje poslovne priče i ohrabrili srednjoškolce da sami biraju i kreiraju svoju budućnost.

Naša agencija imala je dve predstavnice među učesnicima panel diskusije, vlasnicu Svetlanu Gašević i Milenu Vilotijević.

O karakteristikama preduzetnika i određivanju prioriteta govorila je vlasnica agencije NS promo team Svetlana Gašević.  Za uspeh na preduzetničkom putu neophodna je doslednost, ali i istrajnost. Srednjoškolci su iz ovog predavanja naučili  kako da u cilju što efikasnije upotrebe vremena odvoje bitno od hitnog, što će im biti od izuzetnog značaja u organizaciji fakultetskih obaveza.

S obzirom na to da se bavi internet marketingom, Milena Vilotijević je savetovala učenike kako da internet pretvore u svog saveznika, umesto da im svakodnevno bude ubica vremena. Osim toga, naglasila je značaj sadržaja na internetu, kao i stalnu potrebu za čitanjem. Jedna od tema diskusije bila je i sve veća udaljenost među ljudima zbog konstantnog prisustva na društvenim mrežama.

U novembru se širom  sveta  na mnogobrojnim manifestacijama obeležavaju dani kvaliteta, tako da je BSC iskoristio priliku da ovim događajem utiče na širenje svesti o značaju primene standarda i kvaliteta kod mladih budućih stručnjaka. Učenici ekonomske škole “Svetozar Miletić”, gimnazije “Jovan Jovanović Zmaj” i elektrotehničke škole “Mihajlo Pupin” imali su priliku da čuju različite priče i sa ovog događaja ponesu kvalitetne poruke koje će im sigurno biti od koristi u daljem usavršavanju.