Povodom 8. marta, u TC Stadion u Beogradu organizovali smo dvodnevni događaj pod nazivom „Danas si ono što jesi: žena“. Osnovna ideja bila je da pokažemo ženama koliko je važno da budu zadovoljne i svesne činjenice da su pre bilo koje druge životne uloge, žene, tako da je događaj ispraćen i izložbom o istorijatu Dana žena i položaju žena u svetu.

U saradnji sa TC Stadion i mnogobrojnim salonima priredili smo im niz besplatnih tretmana i radionica, kako bi mogle da se opuste i uživaju. Tako su sve žene koje su posetile Stadion mogle da dobiju novu frizuru, šminku, masažu vrata i leđa, čistu i blistavu kožu lica, ali i odgovore na mnogobrojna pitanja iz oblasti astrologije.

Dok su mame na tretmanima, mislili smo i na decu, za koje smo pripremili kreativno-edukativne radionice.

Kako bismo skrenuli pažnju na izazove sa kojima se savremena žena svakodnevno susreće, 8. marta smo organizovali smo panel diskusiju „Sa praktičnom ženom na TI“, koju je vodila popularna voditeljka Nataša Pavlović. U diskusiji su učestvovale blogerka Milijana Barjaktarević (Pisanje uz vetar), vlasnica izdavačke kuće Enco Maja Enis i gastro blogerka Maja Petrović (Vitki gurman).

Nakon diskusije, gastro blogerka Maja Petrović održala je radionicu tokom koje je pripremila ukusne, a zdrave galete i podelila sa ženama nekoliko trikova koji olakšavaju kuvanje. Ujedno je proslavila i šesti rođendan svog bloga Vitki gurman.

Drugog dana, 9. marta, takođe, smo podsetili žene koliko je važno da budu samostalne, srećne i zadovoljne u panel diskusiji u kojoj su učestvovale menadžerka za marketing i prodaju „Vršački vinogradi“ Marija Kulić, etno sastav sestre Gobović Marina i Marija, instruktorka smeh joge Olivera Radovanović i vlasnica „Salona za dušu“ Suzana Apostolov.

Radionica smeh joge privukla je pažnju, a 45 minuta smeha unelo je veliku količinu pozitivne energije. Sestre Gobović su svojim obradama tradicionalne izvorne muzike označile kraj jednog veoma prijatnog druženja.

Veliki broj posetilaca, osmesi na licima žena bili su dovoljni pokazatelji da smo i ovaj projekat realizovali sa uspehom.