Prošli vikend organizovali smo veliku svečanu proslavu povodom 60 godina postojanja preduzeća ZGOP iz Novog Sada.

Kada neko uspešno posluje 60 godina, to nije mala stvar. Ovakav jubilej zaslužuje da se proslavi dostojanstveno, elegantno i s ponosom. Upravo smo takvu proslavu osmislili i uspešno realizovali.

U prijatnom prostoru restorana “Ribarac” goste su dočekivale i ugostile nasmejane hostese u srpskim narodnim nošnjama, što je posebno oduševilo poslovne partnere iz inostranstva. Razmenjeni su prigodni pokloni i zdravice, a zaslužnim radnicima podeljene su plakete zahvalnosti. Posebnu pažnju privukla je velika kula od 60 čaša sa šampanjcem u čast prethodnih 60 godina ovog preduzeća, kao i izložba koja je vizuelno predstavila rast i razvoj ove firme od njenog osnivanja do današnjih dana, a za čiji dizajn i štampu je bila takođe odgovorna naša agencija. Za dobar ugođaj tokom večere bio je zadužen Karlovački tamburaški orkestar, a nakon zvaničnog dela Dejan Cukić i Spori ritam bend podigli su goste na noge napravivši pravu rok žurku.

I naš tim se nakon ozbiljnih priprema i organizacionih zadataka, opustio i uživao u rezultatima višemesečnog rada, gledajući zadovoljne osmehe dragih nam klijenata. Mi stvarno volimo svoj posao!