U beogradskom hotelu Majdan, organizovali smo Četvrtu konferenciju Shell Helix brendirane mreže, kojoj su prisustvovali njeni članovi iz cele Srbije i predstavnici ovlašćene mreže sa kojima Shell ima saradnju.

Za našeg klijenta, kompaniju Orbico Shell Srbija organizovali smo kompletan događaj kako bi Shell predstavio svoje poslovanje na najbolji mogući način. Muzički performans plesne škole “Injoy” prikazao je na zanimljiv način razliku u upotrebi nekvalitetnih i Shell ulja.

Nakon zvanične prezentacije, organizovana je igra za sve članove brendirane mreže koji su ispunili planove. Ako su pažljivo slušali prezentaciju, zadatak nije bio nimalo težak. Cilj je bio da naprave molekul od pojmova koji se vezuju za Shell Helix ulje. Podeljeni u tri grupe, za to su imali dva minuta. Kako bi zadatak bio malo teži, ubacili smo, pored tačnih, netačne odgovore i prazne molekule.

Šta mislite, da li je neka grupa uspela da reši iz prvog puta? Naravno da ne, posle prvog kruga imali smo nerešen rezultat. U drugom krugu, zadatak je bio da se netačni pojmovi povežu u molekul. Pobednici su osvojili vredne nagrade.