Vikend koji je iza nas, protekao je u znaku životinjskog carstva i proleća. Organizovali smo kreativan i zanimljiv program za najmlađe posetioce beogradskog Big Fashion centra. Imali smo zabavne, edukativne i kreativne aktivnosti.

Prvog dana vikenda, kroz različite zanimljive radionice deca su imala priliku da se upoznaju sa različitim vrstama životinja, njihovim staništem, načinom života i ishrane.  Osim toga, predstavili su svoje kućne ljubimce, crtali ih i opisivali.  Nakon radionica uživali su u tematskoj interaktivnoj predstavi o životinjama.

S obzirom na to da u martu počinje proleće, a sa lepim vremenom pojavljuju se i prvi vesnici proleća, nedelja je bila posvećena svemu onom što u prirodi najavljuje dolazak ovog godišnjeg doba. Počele su i pripreme za praznik posvećen mamama, bakama, tetkama, pa su deca razvijala svoju kreativnost praveći prolećne slike od kolaža, a naučila su i nešto novo o raznovrsnim biljkama prilikom sadnje različitih semena. Za kraj su zajedno sa animatorima kroz igru i pesmu dozivali proleće.