Porodica na okupu

Kompanija Patent Co. ukazala nam je poverenje i poverila kompletnu organizaciju porodičnog dana za svoje zaposlene. Na salašu Jelen na Paliću, pod sloganom „Porodica na okupu“, okupili su se svi zaposleni sa članovima svojih porodica iz četiri države: Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

 

Okupljeni su uživali u atraktivnom programu osmišljenom da odgovara svakoj generaciji i različitim afinitetima. Za poštovaoce parole „u zdravom telu, zdrav duh“ organizovali smo takmičenja u malom fudbalu, odbojci, stonom tenisu, stonom fudbalu, kuglanju, kao i nezaboravne igre bez granica. Takmičile su se čitave porodice, kao i kolege iz različitih sektora, a najbolji su osvajali medalje.  Svi oni koji su došli da se odmore, opuštali su se uz jogu, zumbu ili su pohađali psihološke radionice na temu zdravlja i ličnog razvoja.

Mališane je u dečijoj zoni zabavljao čitav tim animatora. Deca su se utrkivala da stignu na facepainting, kreativne i edukativne radionice, dok su najmlađi posetioci uz graju bušili balone od sapunice. Salaš se orio smehom za vreme mađioničarskog nastupa i predstave „Princeza Drnda“ koja je poučila decu šta znači iskreno i pravo drugarstvo. Posebno oduševljenje izazvalo je specijalno iznenađenje – sladoled!

Koliko je ovaj Family day uspeo, potvrđuju utisci i pozitivni komentari svih prisutnih. Ns Promo Team pokazao je još jednom šta znači profesionalnost i dobra organizacija događaja.