Kad organizator organizuje svoju proslavu

Iza naše agencije je 10 godina uspešnog poslovanja i stotine zadovoljnih klijenata, stoga smo rešili da ovaj jubilarni rođendan obeležimo na poseban, nama svojstven način.

Ugostili smo naše porodice, prijatelje i poslovne saradnike u prijatnoj atmosferi kluba Reset nadomak Novog Sada. Kao i uvek, posebnu pažnju posvetili smo detaljima, pa su svi gosti bili oduševljeni celokupnim ambijentom, dekoracijom u našim korporativnim bojama i motivima, nasmejanim hostesama, enigmatskim igricama koje smo osmislili, ukusnom hranom, ali ponajviše dobrom žurkom za koju je bio zadužen bend Tri rogata uz fenomenalne vokale Borisa Režaka i Bojanu Stamenov.

Osnivač i direktor agencije, Svetlana Gašević, istakla je da se pre deset godina odvažno upustila u avanturu pokretanja privatnog biznisa s idejom i ciljem da NS Promo Team bude najpoznatija agencija u oblasti organizacije promocija. Danas smo mnogo više od toga i proširili smo svoju delatnost, od organizacije promocija, preko organizacije događaja i sajmova, kreativnih kampanja, internet marketinga, pa sve do štampe velikih formata. Znamo da se, kao ni do sada, nećemo na ovome zaustaviti. Ne znamo gde nas život vodi i kakvi su izazovi pred nama, ali smo sigurni da je za kvalitetan i požrtvovan tim samo nebo granica!