Ovu poslovnu godinu naša agencija završava spektakularno – kompletnom organizacijom Bayer Farm Progress Show-a koji se održao od 10. do 12. decembra u Master hali Novosadskog sajma.

Upustili smo se u veliki projekat koji je podrazumevao idejno rešenje i osmišljavanje čitavog koncepta događaja, kreiranje vizuelnih rešenja, izradu i brendiranje postavke i na kraju kompletnu operativnu i marketinšku podršku.

Preko 2000 gostiju, poljoprivrednika iz čitave Srbije, imalo je priliku da sluša kvalitetna predavanja o proizvodima Bayer Farm-a i dobije mnoštvo korisnih saveta o uzgoju različitih poljoprivrednih kultura, te da pogleda izložbu novih proizvoda ove kompanije. No, nije čitav program bio samo edukativnog karaktera, već su posetioci mogli i dobro da se zabave. Ogroman 3 D lavirint od bala sena zaintrigirao je učesnike i dodatno zakomplikovao takmičenje u krunjenju kukuruza otežavši put do vrednih nagrada. Atmosferu su svakodnevno do usijanja dovodile profesionalne samba balerine koje su u našu ravnicu donele veseli duh Brazila. Kako se u Srbiji dobra hrana podrazumeva, ni toga nije manjkalo na ovom izuzetnom događaju.

Posebno smo ponosni na činjenicu da je celokupan brending događaja proizašao iz naše štamparije, kao i to da smo pokrili celu audio i video produkciju.

Kolegama koje su vodile ovaj projekat upućujemo najveće čestitke i želimo im da u narednoj godini nadmaše sami sebe!