Ako želiš da ti godina bude uspešna, moraš je započeti ulaskom na stvarno velika vrata! Tako i mi započinjemo godinu realizacijom ozbiljnog višemesečnog projekta – Svečano otvaranje pogona za toplo cinkovanje fabrike Konott Autofelx Yug iz Bečeja.

Srpsko-nemačko-mađarska kompanija Knott Autoflex Yug iz Bečeja 15. januara ove godine otvorila je svoj novi pogon za toplo cinkovanje u Bečeju. Nakon uspešne saradnje koju smo imali 2017. godine na otvaranju drugog pogone ove fabrike, osećamo veliku čast što nam je menadžment Knott Atoflex Yug-a ponovo ukazao poverenje i poverio nam ovako veliki zadatak za početak 2020. godine.

I ovaj put nam je posebno važno da istaknemo činjenicu da smo čitav projekat i kompletnu podršku organizaciji događaja uspeli uspešno da sprovedemo potpuno samostalno. Udruživši snage i kreativnost svih zaposlenih osmislili smo koncept događaja koji je i goste iz inostranstva, ambasadore, predstavnike Vlade i državnih institucija, domaće goste, ali i predstavnike medija ostavio bez teksta. Oduševljeni živim statuama koje su predstavljale pocinkovane skulpture, ljudi su se neprestano fotografisali pored ove atrakcije. Nesvakidašnji nastup imali su i članovi električnog gudačkog kvarteta Dinamika Music i plesnog ansambla Una Saga Serbica koji su preneli prisutnima tradicionalni srpski duh na svetski način. Čitav brending prostora izašao je iz naše štamparije.

Želimo da izrazimo zahvalnost menadžmentu kompanije Knott Autoflex Yug što nam je ponovo poverio kompletnu organizaciju događaja od velikog značaja kako za njih, tako i za čitavu našu zemlju, pruživši na taj način podršku razvoju agencije Ns Promo Team.

Kako protekao događaj možete pogledati u video spotu na našem YouTUbe kanalu: