EDUKACIJE

Svetlana Gašević,  vlasnica marketinške agencije Ns Promo Team, akreditovani je realizator obuka u Nacionalnoj Akademiji za javnu upravu. Takođe, Svetlana je sertifikovani trener i stalni predavač u okviru drugih ustanova koje se bave edukacijom. Njen razvoj u trenerskom smeru, krenuo je i pre osnivanja sopstvene firme, koja posluje više od jedne decenije. Tokom svih ovih godina mnogo ulaže u lični razvoj i profesionalno usavršavanje na ličnom, tako i na planu svojih zaposlenih. Svetlana je do sada realizovala brojne obuke u raznim kompanjama iz oblasti ličnog razvoja, prodaje i upravljanja događajima. Na ovoj stranici možete pročitati njene misli, namere i postulate kojima se vodi u svojim edukacijama. 

OTKRIJ SVOJE NAJBOLJE „JA“

O OBUCI:

Koliko puta vam se u životu desilo da vam nešto nedostaje, određeno znanje, veština, mudrost, ili čak i mir, kojim biste ispunili prazninu koja sprečava da ostvarite ono što ste naumili? Koliko puta? Nebrojeno, verovatno.

To što vam nedostaje nije problem. Problem je da jasno razumete šta vam nedostaje. To je mnogo teže razumeti nego konkretno ispunjavati potrebu.  Kada steknete jasnu viziju onoga što vam je potrebno, vi ste 50% posla uradili. Potom je potrebno da to što vam nedostaje-steknete. To je vaš posao i zadatak koji je lak kada znate šta on tačno podrazumeva.

Ova obuka koristi principe, postulate i vrednosti kojima ćete osvestiti nove dimenzije razmišljanja sa ciljem da u sebi pronađete ono što niste ni znali da postoji, a može mnogo da koristi. Obuka podstiče kreativnost, umetničko stvaralaštvo, snalažljivost, vedrinu duha i spremnost da budemo što bolji u svemu što radimo. Koristeći razne primere iz prakse, radeći na zadacima, analizirajući svoje postupke, steći ćete uvid da stvari mogu i ne moraju biti takve kakve vam se čine. Koliko god bili svesni da je tako, teško je odupreti se već stečenim, urođenim i životom sazidanim uverenjima. Ovde ćete videti da je menjanje svesti moguće i da je stalna svesnost ključna u stvaranju poželjnog modela ponašanja. Svakako, bez doslednosti i discipline ne može se mnogo toga uraditi… bar ne, na duži period. Stoga, obuka ukazuje na ključne elemente kodeksa ponašanja u realizaciji ovog procesa i ostvarivanja njegove svrhe. Odluka i istrajnost su dve strane iste medalje, ali pehar osvaja onaj koji zna u kom momentu promeniti svoju odluku ili čak ne raditi ništa. Najveći dar koji možete dobiti jeste instikt koji vas vodi uz pravovremeno odlučivanje i osećaj za dobre stvari. Mi vas ovom obukom približavamo tom daru.

BENEFITI TRENINGA:

Učesnici nakon obuke stiču:

  • Znanja i načine za otkrivanje najboljeg dela sebe, jer upravo taj deo ličnosti je zaslužan za brojne uspehe, rezultate i postignuća,
  • Znanja kojima podižu nivo svesnosti u svakodnevnici, pa samim tim utiču na proces donošenja kvalitetnijih odluka,
  • Znanja o značaju adekvatne raspodele vremena i pravovremenog odlučivanja koje nam pomaže da pronađemo najbolji deo sebe,
  • Podseticanje dragocene kreativnosti koja uslovljava brojne pozitivne promene,
  • Sagledavanje i usvajanje novih i drugačijih pogleda i mišljenja koja mogu veoma povoljno da utiču na život svakog pojedinca.

KOME JE NAMENJENA:

Svima koji žele da znatno razvijaju sebe, svoje sposbnosti i veština na svesnom i veoma širokom planu, jer je primena dostupna u svakom segmentu i polju delovanja. Benefiti ove obuke mogu biti ključni u razvoju karijere ili potrazi za novim poslom. Obuka je namenjena i poslovnim i fizičkim licima.

PRIJAVE:

Prijavite se na obuku putem mejla: nspromoteam@gmail.com ili pozovite 065 3737317 na dodatne informacije.

CENA:

Obuka će se realizovati online, 18 i 25 aprila sa početkom u 13h i traje 3 sata.

Redovna cena obuke iznosi 9.000 dinara, a trenutna cena za online obuke i u skladu sa trenutnom globalnom situacijom je snižena za 30% i iznosi: 6.300 dinara.