EDUKACIJE

Svetlana Gašević,  vlasnica marketinške agencije Ns Promo Team, akreditovani je realizator obuka u Nacionalnoj Akademiji za javnu upravu. Takođe, Svetlana je sertifikovani trener i stalni predavač u okviru drugih ustanova koje se bave edukacijom. Njen razvoj u trenerskom smeru, krenuo je i pre osnivanja sopstvene firme, koja posluje više od jedne decenije. Tokom svih ovih godina mnogo ulaže u lični razvoj i profesionalno usavršavanje na ličnom, tako i na planu svojih zaposlenih. Svetlana je do sada realizovala brojne obuke u raznim kompanjama iz oblasti ličnog razvoja, prodaje i upravljanja događajima. Na ovoj stranici možete pročitati njene misli, namere i postulate kojima se vodi u svojim edukacijama. 

RAZVOJ LIČNE EFIKASNOSTI I KREATIVNOSTI

O OBUCI:

Želiš istovremeno da budeš i efikasan i kreativan? Znaš da je izvanrendno kada u određenoj meri imaš obe osobine! A da li znaš da paralelno možeš obe da razvijaš i time ostvaruješ značajne lične i poslovne rezultatе? Vrhunski pojedinačni rezultati jesu produkti dugotrajnih i različih procesa, naizgled i često veoma suprotnih efekata. Efikasnost kao rezultat radne discipline, ostvarivanja konstantnih i zadovoljavajućih rezultata u adekvatnim vremenskim intervalima,  i kreativnost kao produkt slobodnih misli, mašte, inovacije i stvaralaštva, u sinergiji daju neverovatan efekat! Ova simpozija nas konstantno razvija u dva potpuno suprotna, a tako komplementarna pravca. Sticanjem i razvojem osobine stvaralaštva stičeš  neverovatnu podlogu za stvaranje vrhunskih, originalnih ideja koje mogu pokrenuti svet, tebe ili tvoje okruženje. Ključno je šta te to što te pokreće! Kada lične ambicije, težnje i osećaje pretvoriš u sredstvo ostvarivanja poslovnih ciljeva i poduhvata dobijaš još jednu „TI“ koja radi za tebe i tvoja snaga i volja je sada duplo teža i jača. Međutim, ovde nastupa ključan momenat a to je prepoznavanje granica.

Veliki mislioci i kreativci često toliko odu u stvaralački pravac, da zaborave na realnost i ono što ih u stvarnom svetu okružuje. Između naših velikih ideja i misli i realizacije istih u realnom svetu nalazi se jedna klackalica na čijoj jednoj strani sedi efikasnost a na drugoj kreativnost.

Ona sve vreme ide gore dole i u proseku daje balans – dragoceni životni balans koji omogućava da ostvarimo sebe i svoje ideje u stvarnom vremenu i okruženju.

BENEFITI OBUKE:

Obuka „Razvoj lične efikasnosti i kreativnosti“ nam obezbeđuje odgovore na sledeća pitanja:

  • Kako da pronađemo balans koji zadovoljava obe strane a koji nas istovremeno toliko razvija i u oba pojedinačna pravca?
  • Šta da primenimo da budemo efikasni, dosledni i istrajni?
  • Šta nas pokreće?
  • Kako da pravilno postavimo ciljeve i obezbedimo njihovo ostvarivanje?
  • Koji su načini da svakodnevno razvijaš maštu i kreativnost?
  • Kako da organizuješ vreme a da budeš i efikasan i kreativan?
  • Koji su ometači vremena i kako ih prepoznati?

KOME JE NAMENJENA:

Svima koji žele da paralelno razvijaju dve strane iste medalje koja je zaslužna za velika lična i poslovna postignuća i rezultate:

Efikasno delovanje i umeće stvaranja. Primena ovog treninga pomaže i ulepšava svakodnevnicu ali i pomaže pri donošenju velikih poslovnih i životnih odluka, rešavanju problema, razvoju karijere a svakako efikasno doprinosi i potrazi za novim poslom.

PRIJAVE:

Prijavite se na obuku putem mejla: nspromoteam@gmail.com ili pozovite 065 3737317 na dodatne informacije.

CENA:

Obuka će se realizovati online, 30. aprila i 7. maja 2020. godine sa početkom u 17h i traje 3 sata. Redovna cena obuke iznosi 9.000 dinara, a trenutna cena za online obuke i u skladu sa trenutnom globalnom situacijom je snižena za 30% i iznosi: 6.300 dinara.