EDUKACIJE

Svetlana Gašević,  vlasnica marketinške agencije Ns Promo Team, akreditovani je realizator obuka u Nacionalnoj Akademiji za javnu upravu. Takođe, Svetlana je sertifikovani trener i stalni predavač u okviru drugih ustanova koje se bave edukacijom. Njen razvoj u trenerskom smeru, krenuo je i pre osnivanja sopstvene firme, koja posluje više od jedne decenije. Tokom svih ovih godina mnogo ulaže u lični razvoj i profesionalno usavršavanje na ličnom, tako i na planu svojih zaposlenih. Svetlana je do sada realizovala brojne obuke u raznim kompanjama iz oblasti ličnog razvoja, prodaje i upravljanja događajima. Na ovoj stranici možete pročitati njene misli, namere i postulate kojima se vodi u svojim edukacijama. 

UPRAVLJANJE DOGAĐAJIMA

O OBUCI:

Došli ste u situaciju da treba da organizujete događaj, ali ne znate ni odakle da počnete? Ili želite da steknete novu veštinu koja vam u budućnosti može osigurati posao? Dozvolite nam da vam pokažemo kako da korak po korak uspešno organizujete poslovni skup, proslavu, jubilej, koncert, festival, promociju, team building, zabavu za zaposlene, dečji događaj, sajamski nastup ili bilo koji drugi tip događaja. Dozvolite da vam pokažemo da je ovo najlepši posao na svetu, da nijedan drugi posao nema toliko kreativnosti, mašte, lepote i slobode. Ali pazite na ovaj posao! Ukoliko nemate iskustvo, ovaj posao iz snova može da se pretvori u noćnu moru. Zato je znanje i edukacija u profesionalnom bavljenju ovim poslom presudna.

Na našoj obuci ”Upravljanje događajima“ naučićete da je osnova dobre organizacije temeljna priprema, da su vam pregovaračke veštine i prodajno umeće i te kako potrebni, ali i da bez energije, volje i neiscrpne kreativnosti nećete moći mnogo toga da uradite.  Segmenti plana aktivnosti vodiće vas do realizacije i evaluacije događaja. Uočićete koje su kritične tačke u organizaciji i kako da se pravno, etički i psihički nosite sa svim zahtevima, ograničenjima i uslovima koje vam okruženje nameće. Naučićete da definišete budžet i da usavršite veštinu prilagođavanja programa. Iskustvo i znanja iz ove obuke, imaju dragocenu primenu za razne društvene segmente i polja delovanja.

BENEFITI OBUKE:

Nakon odslušana 4 modula obuke naučićete:

 • Kako da razvijate svoju kreativnost, dragocenu za sve segmente života,
 • Kako da izračunate dobit po osnovu promo aktivnosti;
 • Moći ćete samostalno da kreirate i realizujete promocije i događaje
 • Moći ćete samostalno da uradite analizu i učinak promocije i događaja,
 • Saznaćete sve o sajamskom nastupu,
 • Bićete spremni da organizujete i zahtevne korporativne događaje,
 • Uživaćete u pripremi i organizaciji koncerta i različitih manifestacija,
 • Sa lakoćom ćete pripremati i realizovati privatne proslave, venčanja i rođendane,
 • Bićete u stanju da osmislite najkreativnije animacije koje goste ostavljaju bez daha i koje se pamte i prepričavaju!
 • Moći ćete da definišete budžet za događaj kao i dodatne pravne elemente,
 • Naučićete kako da se nosite sa nepredviđenim i stresnim situacijama,
 • Naučićete da zarađujete od ovog posla.

KOME JE NAMENJENA:

Svima koji žele da se profesionalno bave ovim poslom ili usavršavanje već postojećih znanja. Edukacija je namenjena i onima koji žele da započnu svoj biznis iz event menadžmenta ili da se dodatno bave ovom delatnošću. Obuka je namenjena i onima koji žele da razvijaju dragocenu kreativnost koja može biti ključna u razvoju karijere ili potrazi za novim poslom.

PRIJAVE:

Prijavite se na obuku putem mejla: nspromoteam@gmail.com ili pozovite 065 3737317 na dodatne informacije.

CENA:

Obuke se održavaju u prostorijama agencije, subotom od 10 do 15h, u trajanju od mesec dana. Cena obuke je 20.000 dinara, sa mogućnošću plaćanja u 2 rate.

Imate mogućnost da izaberete 2 termina obuke. Prva obuka će se realizovati u terminima (31. jul, 14, 21 i 28. avgust), a druga obuka je zakazana za septembar u terminima (4, 11, 18 i 25. septembar).

Za prijave do 1. jula odobravamo popust od 20%.